Suomen paras opiskelija tekemään juuri sinun yritykseesi opinnäytetyötä tai työharjoittelua?

Me etsimme sen kaikista Suomen ammattikorkeakouluista ja autamme pitämään sinun työmääräsi minimissä.

4 syytä tehdä yhteistyötä kanssamme

 1. Olemme mukana varmistamassa, että saatte opiskelijayhteistyöstä oikeaa konkreettista hyötyä yritystoimintanne.
 2. Markkinoimme puolestanne toimeksiantoa opiskelijoille, käsittelemme hakemukset ja valitsemme teille parhaat tekijät.
 3. Riskitön tapa tutustua tulevaisuuden ammattilaiseen rekrymielessä. Riskitön myös siksi, mikäli emme löydä sopivaa tekijää - saatte rahat takaisin.
 4. Meillä on suhteet kaikkiin Suomen ammattikorkeakouluihin ja toimialoihin. Löydämme tekijät sijainnista ja alasta riippumatta.

Tyypillisiä haasteita opinnäytetyön teettämisessä ja työharjoittelussa ovat

 • Oppilaan ohjaaminen vie resursseja
 • Ei tiedetä miten opinnäytetyöprosessi toimii
 • Sopivan opiskelijan tavoittaminen on hankalaa
 • Ei tiedetä mihin opiskelijoita voi hyödyntää
Uralle.fi auttaa sinua näissä kaikissa

Mitä voit odottaa meiltä

Uralle.fi:n tekijät laittavat itsensä likoon, jonka myötä saatiin tuloksia hämmästyttävän nopeasti ja meidän pitkään ilmoilla olleeseen toimeksiantoon todella osaava tekijä!

Tomi Rytkönen / Asiantuntija, Nuori Yrittäjyys ry

Oletko kiinnostunut teettämään opiskelijoilla työharjoittelun tai opinnäytetyön?

Jos olet kiinnostunut molemmista, ruksita molemmat.

Varmistamme, että opiskelijalla on asenne tekemiseen. Lisäksi asetamme yhdessä kriteerit tekijälle, joiden avulla haku onnistuu varmemmin.

Hakukriteereitämme ovat

 1. Kiinnostus kehittää/tutkia kyseistä aihepiiriä
 2. Alustava ymmärrys tutkittavasta aiheesta tai työstä
 3. Omatoiminen ja aktiivinen asenne tekemiseen

Lisäksi asetamme yhdessä tehtäväkohtaisesti kriteerit tekijälle, joiden avulla haku onnistuu varmemmin.

Case

Yrityksen nopea kasvu on aiheuttanut haasteita käytössä olevissa toiminnanohjausjärjestelmissä, eikä omat kädet riitä selvitykseen. He eivät kuitenkaan uskalla ottaa opiskelijaa apuun, sillä opinnäytetyön ohjaaminen vie aikaa.
Uralle.fi asiantuntija astuu mukaan auttamaan yritystä. Ydintarve tunnistetaan, jonka pohjalta muotoillaan yhdessä aihe opinnäytetyölle ja hakukriteerit räätälöidään sopivaksi. Toimeksiantoon löydetään oma-aloitteinen ja yrittäjähenkinen opiskelija. Uralle asiantuntija auttaa yhteistyön alkuun ja työ aloitetaan. Opiskelija on tehnyt suunnitelman yrityksen toiveiden pohjalta ja etenee sen mukaisesti. Opinnäytetyön tekemisen aikana opiskelija raportoi sovituin aikavälein ja molemmat pysyvät kärryillä tilanteesta ja etenemisestä. Prosessi on yritykselle kivuton. Työn valmistuttua lopputulos on molemmille mieluinen ja yritys päättää palkata opiskelijan jatkamaan toiminnanohjausjärjestelmän optimointia.
Hei tää on hyvä, näitä asioita meidän on tärkeä muutenkin miettiä!
- Teknologiayritys Tampereelta
Ollaan mietitty opiskelijoiden ottamista, mutta kynnys aloittamiseen ja ajan löytymiseen on ollut korkea. Palvelunne vastaa hyvin tähän tarpeeseen!
- Keskisuuri rakennusalan yritys
Ollaan yritetty itse etsiä opiskelijoita, mutta ei olla tavoitettu ketään.
- LVI-alan yritys

Opinnäytetyössä tavoitamme tekijöitä toimialasta ja paikasta riippumatta. Tämä takaa sen, että löydämme yrityksen tarpeen sopivan ja kiinnostuneen tekijän.

 1. Yrityksellä on tarve, josta muotoilemme yhdessä toimeksiannon opinnäytetyöhön.
 2. Etsimme toimeksiannolle parhaat 1-3 tekijää koko Suomen AMK opiskelijakentästä.
 3. Yritys tekee sopimuksen opiskelijan kanssa ja tukee häntä parhaan tuloksen mahdollistamiseksi.
 4. Työn valmistuttua yritys arvioi sen hyödyn asteikolla 1-5. Palkkio opiskelijalle maksetaan arvosanan mukaan Uralle Oy toimesta, joten tästäkään ei tarvitse huolehtia.

Työharjoittelussa hankimme lähtökohtaisesti paikallisen tekijän. Tämä auttaa siinä, jos harjoittelun jälkeen halutaan jatkaa yhteistyötä seuraavan harjoittelun, opinnäytetyön tai työsuhteen puitteissa.

 1. Yrityksellä on tarve osaajalle.
 2. Etsimme tarpeeseen soveltuvan opiskelijan harjoittelijaksi.
 3. Yritys tekee sopimuksen opiskelijan kanssa ja maksaa työstä asiaankuuluvan palkkion.

Minua kiinnostaa kehittää yritykseni opiskelijayhteistyötä

tai

Soita suoraan asiantuntijallemme Aleksille numeroon 044 344 8348

Usein kysyttyä

Haluaisin auttaa teitä taistelemaan nuorisotyöttömyyttä vastaan, mutta olen kiireinen pyörittäessäni yritystä. Viekö tämä kuinka paljon aikaani jos lähden mukaan?

Opinnäytetyön ohjaaminen vaatii myös toimeksiantajalta sitoutumista ohjaamiseen, mutta olemme kehittäneet mallin, joka helpottaa työn ohjaamista, tavoitteiden asettamista ja seuraamista. Parhaassa tapauksessa opinnäytetyön tekijä tai harjoittelija saattaa keventää työkuormaanne, sillä he myös odottavat teiltä delegointia osoituksena luottamuksesta.

Löydättekö te varmasti riittävän pätevän tekijän opinnäytetyölle? Antamani toimeksianto tulee olemaan haastava.

Lupaamme yrittää parhaamme ja olemme vakuuttuneita opiskelijoiden tasosta. Esittelemme teille sopimuksen mukaisesti yhdestä kolmeen kandidaattia, joista saatte valita teidän näköisen tekijän ja tarvittaessa myös hiukan haastatella opiskelijaa, mikäli se mietityttää. Te teette lopulta valinnan, hyväksyttekö opiskelijaa tekemään toimeksiantoanne.

Minulla olisi kaikenlaisia ideoita, mutta miten osaan antaa oikeanlaisen toimeksiannon opiskelijalle, että saadaan mahdollisimman hyvä lopputulema?

Kerro meille avoimesti ideoistanne tai haasteistanne, me löydämme sopivan toteutustavan työlle. Oli se sitten opinnäytetyö tai harjoittelu. Tiukoissa tilanteissa pystymme myös konsultoimaan ammattikorkeakoulujen lehtoreita tai muita kontaktejamme siitä, miten haaste kannattaa ratkaista.

Mistä voin varmistua, että opiskelija joka tekee opinnäytetyön on pätevä hommaan?

Mikäli teille herää epäilyksiä opiskelijan pätevyydestä, voitte halutessanne haastatella esittelemäämme opiskelijaa ennen valintaa.

Paljonko tämä maksaa?

Opinnäytetyön välityksessä palvelumaksumme on 1400€, joka sisältää toimeksiannon laatimisen, toimeksiannon markkinoinnin opiskelijoille, hakemusten käsittelyn ja opiskelijoiden esittelyn teille. Lisäksi saatte käyttöönne oppaan työn ohjaamiseen. Opiskelijalle menevä palkkio määräytyy työn valmistuttua teidän antaman arvosanan mukaan ja me hoidamme maksun puolestanne. Teidän tarvitsee vain maksaa lasku, mikä määräytyy seuraavan taulukon mukaan.


Arvosana Opiskelijan palkkio palkkana Laskutettava summa (alv 0%) Palvelun kokonaiskustannukset
1357€500€ 1 900€
2500€700€ 2 100€
3643€900€2 300€
4857€1 200€2 600€
51 000€1 400€2 800€

Harjoitteluiden välityksessä palvelumaksumme on 990€, sillä työmäärä on hiukan pienempi. Hintaan kuuluu toimeksiannon muotoilu ja julkaisu, markkinointi opiskelijoille, hakemusten käsittely ja tekijän valinta.

Entä jos hommassa tulee jotain ongelmia? Opiskelija esimerkiksi sairastuu kesken projektin tai vain lähtee Bahamalle. Miten sitten tehdään?

Haluamme pitää asiakkaamme tyytyväisenä tilanteesta riippumatta ja löydämme varmasti molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun tilanteeseen. Saatte rahat takaisin, mutta ymmärrämme, ettei se varmasti riitä aina kattamaan aiheutunutta harmia.

Millä perusteella valitsette opiskelijan. Minun toimialallani vaaditaan tietynlaista ymmärrystä ja en halua, että kuka tahansa tekee opinnäytetyön?

Teemme yhteistyötä ammattikorkeakoulujen kanssa ja pystymme konsultoimaan heitä ja tarvittaessa voimme pyytää jopa opettajilta suosituksia.

Entä jos en ole tyytyväinen lopputulokseen?

Mikäli ette ole tyytyväinen valitsemaamme opiskelijaan, saatte palvelumaksun takaisin. Työn valmistuttua arvioitte työn ja opiskelijalle maksetaan kokemanne arvon mukaan.

Onko tässä jotain riskiä, jos lähden mukaan?

Olemme minimoineet riskinne tyytyväisyystakuulla, eli mikäli ette ole tyytyväinen palveluumme, saatte palvelumaksun kokonaisuudessaan takaisin. Myös opiskelijan palkkio määräytyy kokemanne arvon mukaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai yhteystietojen kautta, niin olemme pian yhteydessä!

Markus Niva - toimitusjohtaja Uralle Oy
Markus Niva markus@uralle.fi
044 5744 271
Samuel Pöyhönen samuel@uralle.fi
044 033 1951
Hemmo Markkula hemmo@uralle.fi
050 587 2113
Otso Wihersaari otso@uralle.fi
050 527 7714