Opiskelijan palkkio

Kuinka paljon opinnäytetyöllä ansaitsee? Meillä sen päättää toimeksiantaja.
Toimeksiantajan arvosana Opiskelijan palkkio
1500€
2700€
3900€
41200€
51400€

Maksutapoja palkkion maksuun on kaksi. Palkkion maksu vaivattomasti palkkana tai palkkion laskuttaminen meiltä esim. kevytyrittäjänä! Yhteistyökumppanimme UKKO.fi:n kautta pääset kokeilemaan kevytyrittäjyyttä helposti. Käyttämällä noin puoli tuntia aikaa sen parissa, saat jopa 200 euroa enemmän tilillesi.

Toimeksiantajan arvosana valmiista työstä: Opiskelijalle käteen jäävä palkkio palkkana: Laskuttamalla käteen jää: (veroprosentti 3%)
1 357€ 437€
2 500€ 612€
3 643€ 787€
4 857€ 1049€
5 1000€ 1224€

Opiskelija, laske ansiosi helposti kevytyrittäjän tulolaskurin avulla: extra.ukko.fi/tools/salary-calculator

Kevytyrittäjyys on uusi, joustava työmuoto, joka tekee itsensä työllistämisestä ja toimeksiantojen kertalaskutuksesta helppoa. Laskutuspalvelu hoitaa kevytyrittäjän puolesta paperityöt ja rahan liikkumiseen liittyvän byrokratian; näin hän saa itse keskittyä työnsä hoitamiseen ja käyttää vapaa-aikansa aivan muihin asioihin! Kevytyrittäjä ei yrittäjän tavoin tarvitse omaa yritystunnusta, eikä ole kirjanpito- ja arvonlisäverovelvollinen. Laskutuspalvelun kautta työnsä laskuttavat kevytyrittäjät käyttävät siis esimerkiksi UKKO.fi:n y-tunnusta ja voivat siis laskuttaa tekemästään työstä yksityishenkilöinä. Kevytyrittäjänä toimivan opiskelijan ei siis tarvitse siirtyä yksityishenkilöstä elinkeinonharjoittajaksi ja liittyä arvonlisäverorekisteriin.

UKKO.fi tarjoaa yhteistyössä Uralle.fi kanssa opiskelijoille vaivattoman keinon laskuttaa opinnäytetyön palkkiot toimeksiantajilta. Opiskelija pääsee rekisteröitymään maksutta UKKO.fi-palveluun ja luomaan ensimmäisen laskun heti. UKKO.fi-palveluun kuuluminen ei sido käyttäjää mihinkään, vaan palveluun voi rekisteröityä tai palvelusta voi erota milloin vain. UKKO.fi kautta laskuttaessa käyttäjät saavat käyttöönsä erilaisia kursseja, oppaita ja etuja; nämä löytyvät UKKO.fi käyttäjän omasta hallintapaneelista. UKKO.fi tilittää toimeksiantajan maksamasta palkkiosta palvelumaksun, vaadittavat verot ja viranomaismaksut; loput opiskelija saa palkkana tililleen!

Luo ilmainen käyttäjätili UKKO.fi:lle ja lue rekisteröitymisohjeet täältä: www.ukko.fi/opiskelija-uralle

Luo profiili ja löydä
toimeksianto tai harkkapaikka,
jolla on merkitystä!

Luo profiili