Tietoa meistä

Uralle.fi - Tule löydetyksi

Uralle.fi -palvelusta löydät töitä etsivät henkilöt alueeltasi nopeasti ja vaivatta.

Uralle.fi -sivusto on rekrytointipalvelu, jossa työnhakija voi myydä itsensä ja osaamisensa kaikille suomalaisille työnantajille helposti ja nopeasti. Profiilissa työnhakija voi kertoa itsestään, persoonastaan ja osaamisestaan työnantajalle videon tai kuvien avulla.

Suosittelemme työnhakijoille vahvasti video-CV:n käyttöä, jonka avulla työnhakija voi tuoda oman persoonan ja motivoituneisuutensa esille.

Ole siis rohkea ja tuo itsesi kaikkien suomalaisten työnantajien löydettäväksi!

Miksi olemme olemassa?

Ollessani opiskelija ja hakiessani töitä pohdin usein kuinka tekisin itseni tunnetuksi mahdollisimman monelle työnantajalle. Kuinka pitäisi olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa, brändätä omaa nimeä ja tarjota omaa osaamistaan työnantajille. Törmäsin myös sanontaan, että pitää olla itse aktiivinen eikä ketään tulla hakemaan kotoa töihin. Tuolloin mietin tuleeko asian olla kirjaimellisesti noin?

Samaan ongelmaan törmäsin sittemmin työelämässä, kun piti palkata hyvä työntekijä avoimeen tehtävään helposti ja nopeasti. Mistä löytäisin ne henkilöt, jotka haluavat työllistyä alueellani johonkin tiettyyn tehtävään? Ja miten saisin mahdollisimman nopeasti käsityksen työnhakijan persoonasta paperihakemuksen takaa?

Ongelmasta syntyi idea ja ratkaisu: Uralle.fi - palvelu, jossa kuka tahansa työnhakija voi myydä itsensä työnantajille esimerkiksi video-CV:n avulla ja tulla löydetyksi ja “head-huntatuksi” - vaikka suoraan kotoa!

Ja mikä hienointa, kaikki voittavat: työnhakija, työnantaja ja yhteiskunta!

- Jussi Wäistö, yrityksen perustaja, toimitusjohtaja

Haluatko yhteistyö­­kumppaniksi tai antaa palautetta?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai yhteystietojen kautta, niin olemme pian yhteydessä!

Jussi Wäistö Toimitusjohtaja
+358 50 511 6698
jussi@uralle.fi
Y-tunnus: 2932529-8

Löydä uusi työpaikka jo tänään

Tee itsestäsi työnhakijaprofiili ja löydä uusi työpaikka jo tänään!

Lisää hakemus